Oudenland

Welkom bij Oudenland! Uw vertrouwde adres voor al uw lasapparaten.
Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment lasapparaten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor zowel professionele apparatuur als voor het hobby apparaat.


U vindt in ons assortiment een overzicht van elektrode lasapparaten, lasinverters, MIG en TIG lasapparaten en diverse Multi-Function modellen. Nog niet toegevoegd zijn de persoonlijke beschermingsmiddelen, lashelmen, lasdraad en laselektroden. Uiteraard bieden wij dit wel aan.

Mocht u interesse hebben in het gehele assortiment neemt u dan gerust contact met ons op.

Bij Oudenland kunt u rekenen op betrouwbare service, door jarenlange ervaring in het ondernemerschap weten wij dat betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat als het gaat om service, kwaliteit en vakmanschap. Onze lasspecialisten hebben jarenlange ervaring op de werkvloer, waardoor wij u als klant vakkundig advies kunnen bieden op het gebied van lastechnieken. Wij houden van korte lijnen, geen ingewikkelde bedrijfsstructuur maar direct contact en snelle levering staat bij ons voorop.

— Edwin de Jong

Onze Missie

Door jarenlange ervaring in de lasindustrie ontdekten wij dat er nog geen betaalbare en goede kwaliteit lasapparaten op de markt werden aangeboden. Hierin zagen wij onze kans om lasapparaten en overige machines en toebehoren te ontwikkelen die solide en sterk zijn en toch betaalbaar, zowel voor de professionele markt als voor de hobbyist.

De ondernemers

Wij zijn ons bedrijf gestart met 2 ondernemers, Edwin de Jong en Ramon Andriessen. Door middel van de juiste vakkennis, kennis op het gebied van productontwikkeling en internationaal zakendoen een sterk team vormen. Door te luisteren naar de klant onderscheiden wij ons en kunnen wij uitgebreid advies geven en u begeleiden naar het juiste product.
Bij oudenland staat service en persoonlijk contact centraal.

Ons bedrijf bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in ondernemen maar onze kracht zit in het feit dat wij mensen hebben met veel ervaring in de praktijk. Hiermee kunnen wij u persoonlijker en bedrijfsgerichter van dienst zijn. U kunt bij ons dus ook terecht voor uitleg en het testen van producten. Wij helpen u graag verder zowel op professioneel gebied als de hobbyist.

Oudenland, de webshop voor al uw las benodigdheden!

Winkelmand